Teles algas saatesari “Tähtede lava”, kus esinevad ka Räpina Muusikakooli lauljad!

Jälle on laulusõpradel põhjust pühapäeviti telerite ette end sättida, sest ERR on taas käivitanud noorte laulusolistide konkursi “Tähtede lava”. Eelnevalt tuli lauljatel läbida kaks tihedat maakondlikku sõela ja tele tarvis veel videovoor, mille põhjal žürii valis igast vanuserühmast välja 10 parimat lauljat võistlemaks TV poolfinaalides. Põlvamaalt pääses videovooru igast vanuserühmast üks laulja: 3-7-aastaste hulgast Lisett Kikermann, 7-9-aastastest lauljatest Emma Salf ning 10-12-aastastest  Karl-Markkus Rebane. Kaks viimatinimetatut õpivad soololaulu Räpina Muusikakoolis Margot Suure käe all. Emma ja Karl-Markkus  läbisid edukalt videovooru ja pääsesid ainsana Põlvamaad esindama poolfinaali.

14. aprillil saab teleri vahendusel kaasa elada Emma Salfile ja 21. aprillil Karl-Markkus Rebasele. Kummastki poolfinaali saatest valib žürii välja kolm lauljat, kes laulavad finaalis. Neljanda laulja valib välja televaataja telefonihääletuse teel. 

Kutsume teid kõiki meie laululastele kaasa elama ning loodame, et neid saadab edu. Pöidlad pihku ja sõrmed nobedasti õigeid numbreid valima!

Marika Klimberg-Hyötyläinen

Räpina Muusikakooli direktor

Laulab Emma Salf

Georg Savisaar/ERR

Esineb Karl-Markkus Rebane

Foto: Georg Savisaar/ERR

Comments are closed.